Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

Email

info@bloominglotus.gr

Φόρμα επικοινωνίας

  Testimonials

  ...Η Χρυσούλα γνωρίζει πολλές από τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας...Προσωπικα ανακουφιστηκα αρκετες φορες από πονοκεφάλους και στρες δουλεύοντας μαζί της την κρανιοιερη θεραπεία, και συνείδητοποιησα λύσεις θεμάτων μου μέσω  της μεθόδου Gestald.Επισης γενεαλογικα και οικογενειακά μου τραύματα ήρθαν στην επιφάνεια για   να θεραπευτουν με τη συμμετοχή μου σε συστημικες αναπαραστάσεις...
  Με τη Χρυσούλα έχω δουλέψει κυρίως μέσα από τη συστημική αναπαράσταση. Είναι μία εξαιρετική συντονίστρια που αντιμετωπίζει κάθε αίτημα με απόλυτο σεβασμό και αγάπη. Με έχει βοηθήσει σε καίριες φάσεις της ζωής μου να δω και να λύσω θέματα ή να απελευθερώςω τα βάρη του παρελθόντος (συνδυάζοντας πολλές φορές τον διαλογισμό και άλλες ενεργειακές μεθόδους). Πάντα φεύγω ανανεωμένη! 
Έχει ένα μοναδικό χάρισμα να σε κάνει να νιώθεις άνετα σαν να είναι φίλη σου χρόνια,  να μπορείς εκφραστείς άνετα και να μιλήσεις, να νιώθεις οικειότητα μαζί και αποδοχή. Είναι πολύ προσιτή και ανοιχτή ενώ ταυτόχρονα είναι σωστή επαγγελματίας και τελικά το αποτέλεσμα είναι πως γίνεται βαθιά δουλειά, μαγικό και βαθιά θεραπευτικο! ( Την εκτιμώ πολύ!)
  Αν επέλεγα ξανά έναν άνθρωπο να ανοίξω την ψυχή μου, θα ήταν η απλή, ήρεμη και γεμάτη αλήθεια Χρυσούλα.
Αν επέλεγα ξανά εναν άνθρωπο να διαβάσει την ψυχή μου, θα ήταν η υπομονετική, ευρηματική και γεμάτη αγάπη Χρυσούλα. Σε ευχαριστώ.
  Η εμπειρία μου με την κυρία Καζακιδου είναι εξαιρετική!! Είναι ζεστή,άμεση και προσιτή. Αμέσως ένιωσα οικειότητα μαζί της και ανακούφιση. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
  Με βοήθησε να κατανοήσω τον εαυτό μου κ να πιστέψω σ αυτόν. Κι όλα αυτά με αγάπη συμπόνια κ χωρίς ίχνος κριτικής. Με λίγα λόγια με βοήθησε να ανοίξω ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου χαράς, συνειδητοτητας,  αυτογνωσίας Είμαι πολύ τυχερή που τη γνώρισα!!! Σ ευχαριστώ